studio11 - Dans i Jönköping

studio11 är Studieförbundet Vuxenskolans dansverksamhet i Jönköpings län.  Vi vill välkomna alla att dansa! Ung som gammal, tjej som kille, med eller utan förkunskaper. Det är aldrig för sent att börja dansa! ALLA KAN DANSA PUNKT

Världens roligaste jobb

Du som älskar att dansa och gärna skulle vilja leda danspass för barn och ungdom från 6 år och uppåt.

Vi söker dansledare som kan ta en eller flera dansgrupper. Du är trygg och säker i dig själv! Du har en egen dansbakgrund och älskar att dansa. MERIT: Du går eller har gått estetiska programmet inriktning Dans på gymnasiet. Men detta är inget krav för oss.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för en eller flera dansgrupper i Studieförbundet Vuxenskolan. Du väljer hur många danskurser du vill leda. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen/ungdomarna genom flera olika dansövningar. Vissa dansövningar kan vara framtagna av danspedagog och vissa övningar jobbar du ihop själv, eller med en dansledarkompis.

Intresserad? Hör av dig till: katharina.westerberg@sv.se

Är ni ett gäng kompisar som dansar tillsammans?

Vi kan hjälpa er med danslokaler och chansen att stå på scen. Genom att koppla din dansgrupp till studio11 får ni erbjudanden om workshops, kurser, uppvisningstillfällen m.m. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Företagsdans hos studio11

Gör något annorlunda på nästa möte!

Kom och dansa hos oss på studio11.

Hör av er så berättar vi mer!