Välkommen till vår Bokcirkel på Älmeboda Bibliotek.
Är du en bokälskare som längtar efter att dela din läsupplevelse med likasinnade? Söker du en plats där litteraturen förenar, inspirerar och väcker nya tankar? Då är vår bokcirkel för dig på biblioteket den perfekta samlingspunkten!


Kursinnehåll
Varje vecka, nya äventyr
En gång i veckan 5 fredagar dyker vi tillsammans in i en bok, som vi väljer för att väcka intresse, eftertanke och livliga diskussioner. Från klassiker till moderna mästerverk, vår bokcirkel strävar efter att utforska en mångfald av genrer och teman som berör och engagerar.

Mer än bara böcker
Vår bokcirkel är inte bara en möjlighet att diskutera litteratur, utan även en chans att knyta nya vänskapsband, dela livserfarenheter och njuta av gemenskapen. Vi välkomnar alla bokentusiaster, oavsett läsvana. Tillsammans planerar vi både innehåll och exakt hur ofta vi träffas. Men fem träffar siktar vi på.

Kursledare
Britt-Louise Berndtsson bor i Urshult och är mormor. Hon har jobbat som språklärare inklusive SFI, chefssekreterare och projektsamordnare. Nu är hon ideellt engagerad i föreningar och politiker på deltid samt pensionär. Britt-Louise gillar naturen, kultur av olika slag, samhällsutveckling, att resa, simma och mycket mera.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

För mer information kontakta Suzana Rovcanin tel 070-289 05 63 eller mail suzana.rovcanin@sv.se.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.