Lediga tjänster

 

Verksamhetsutvecklare

Arbetsplatsbeskrivning

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjlighet till kunskap, bildning och samhällsengagemang. SV är mångfaldens studieförbund, som anser att alla människor har lika värde och rättigheter. Vi är en av de mest pådrivande och engagerade lokala krafterna för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle.

Studieförbundet Vuxenskolan Lundabygden söker nu en verksamhetsutvecklare på 80% som vill arbeta med att utveckla vårt kursutbud i 5 kommuner, med utgångspunkt från vårt kontor i Lund.

 

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare för den aktuella tjänsten ansvarar du främst för att driva och utveckla avdelningens folkbildningsarbete. Med engagemang och nytänkande i fokus kommer du att arbeta med att utveckla och samordna såväl fysiska som digitala kurser och föreläsningar till vårt kursutbud riktat mot allmänheten.

Arbetet som verksamhetutvecklare är en utåtriktad tjänst, men med tillhörande administrationsarbete, vilket gör att du även behöver vara organiserad och strukturerad. Du kommer att arbeta självständigt och målinriktat men med stöd från medarbetarna på arbetsplatsen.

 

Kvalifikationer

Du som person är självgående och driven. Du har en god planeringsförmåga och framförhållning och kan förhålla dig till givna tidsramar. Du kommer att ha kontakt med såväl cirkelledare och deltagare som föreningsliv och kommunpolitiker, därför krävs att du har lätt för att möta människor och kan situationsanpassa ditt sätt att kommunicera. Stort fokus kommer att ligga på att utveckla vårt digitala kursutbud och därför är  kompetens kring detta mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att det finns ett engagemang för att utveckla vår verksamhet.

 

Vi söker dig som

  • Har eftergymnasial utbildning eller motsvarande
  • Är van vid självständigt arbete
  • Har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter
  • Kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

  • Har kunskap om, och erfarenheter av, den idéburna sektorn
  • Har erfarenhet av folkbildningsverksamhet eller studieförbund
  • Har erfarenhet av att arrangera och genomföra digitala kurser eller föreläsningar
  • Har erfarenhet av att driva projekt med budgetansvar

Vi tillämpar 6 månaders inledande provanställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför arbetsplatsen och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Referenser och löneanspråk lämnas tillsammans med ansökan. Ansöker gör du genom att skicka ett mail med CV och personligt brev till lundabygden@sv.se, sista ansökningsdag är den 2 oktober.

 

För frågor om tjänsten, kontakta

Avdelningschef

Mirjam Wallin

Mirjam.wallin@sv.se

046-2117080

 

Facklig representant

Michelle Sandberg

Michelle.sandberg@sv.se

010-1733909