Lättläst version saknas
Tillbaka

Ledare Minns med musik

Är du musiker? Vill du dela med dig av dina kunskaper och sprida glädje till andra?

Vi söker nu cirkelledare i musik som kan hålla i studiecirklar för människor på äldreboenden, dagverksamheter, daglig verksamhet, demensboende och träffpunkter för seniorer. Vi riktar oss till fem kommuner; Lund, Staffanstorp, Lomma, Kävlinge och Burlöv.

Att vara cirkelledare innebär att arbeta 1 till flera gånger i veckan beroende på hur många cirklar du leder. Ett vanligt format är 45 minuter/vecka i 12 veckor för 1 studiecirkel. Timmarna är vanligtvis förlagda på förmiddagar eller eftermiddagar måndag-fredag. Vi betalar ut timlön och du är försäkrad under din arbetstid.

Vi söker dig som har ett gott tålamod, ett lösningsfokuserat förhållningssätt och brinner för lärande och musik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med människor inom vård och omsorg eller liknande.

Vi erbjuder ett meningsfullt sammanhang där du får en grundutbildning i folkbildningens pedagogik, syfte och betydelse i vårt samhälle. Du blir introducerad till att använda administrativa tjänster samt förståelse för villkor som gäller inom folkbildningsverksamhet. Eftersom SV är en lärande organisation strävar vi alltid efter att våra cirkelledare utvecklas och får det stöd de behöver i sitt arbete.

Vi välkomnar alla sökande, oavsett funktionsvariationer och formella utbildningar.

Du behöver inte skriva en formell ansökan utan maila och berätta om dina erfarenheter och ditt intresseområde! Kontakta Sofia Sidlöv för mer information eller skicka in din ansökan till henne direkt!