Tillbaka

Nya öppettider och telefontider!

 

Välkomna tillbaka till en härlig vårtermin!

Det blir ännu en pandemi-termin och detta avspeglas även i vårt öppethållande. Vi har tidigare haft öppet för besök och telefon mån-tor 9-15, nu gäller följande.

 

Besök

På grund av pandemin tar vi just nu bara emot bokade besök i våra lokaler.

Vår personalstyrka är begränsad och vi jobbar mycket hemifrån. Som alla andra stannar vi hemma om vi blir snuviga. Det är alltså inte säkert att någon finns på plats om du dyker upp på kontoret utan att ha bokat ett möte i förväg.

För att boka ett möte mailar du lundabygden@sv.se eller ringer 046 211 70 80. Du kan också maila direkt till rätt person. Du hittar våra e-postadresser på personalsidan här: https://www.sv.se/avdelningar/sv-lundabygden/kontakt/lund/

 

Telefontider

Vi fortsätter att hålla växeln öppen kl 9-15 på månd-tor, men ber er ha överseende med att vi har längre svarstider än vanligt. Vi är färre än vanligt som kan svara i telefon men gör så gott vi kan. Du kan alltid lämna ett meddelande på telefonsvararen eller skicka ett mail och be att vi ringer upp. Då kan du dessutom nämna vad din fråga gäller så ser vi till att rätt person ringer upp direkt. 

 

Kurser

Givetvis räknas ett kursdeltagande som ett bokat besök. Du är alltid välkommen till ditt kurstillfälle!

Tänk dock på att inte komma för tidigt. Eftersom vi inte kan garantera att annan personal finns på plats så är det din kursledare som låser upp åt dig. Därmed kan du behöva vänta tills ledaren dyker upp för att bli insläppt.