Tillbaka

Cirkelledar- och föreningsträff 24 januari 2023

Vi vill härmed annonsera om en tidig julklapp - som dock kommer att öppnas först om ungefär en månad!

Det kan uppstå många goda värden när man får träffa andra människor. Att få inhämta information, bli inspirerad, få möjlighet att diskutera och utbyta erfarenheter är några av de viktigaste värdena för att utveckla både sig själv och den verksamhet man är en del av. På så sätt stärks både det egna engagemanget och nätverket samtidigt som nya spännande idéer kan födas och få bärkraft.


 

SV Lundabygden har nöjet att inbjuda till en cirkelledar- och föreningsträff tisdag den 24 januari 2023. Vi hoppas självfallet att just du som cirkelledare eller just du som föreningsrepresentant vill komma och vara en del av denna träff.

 

Malmö FF:s vd Niclas Carlnén kommer till oss för att delta i ett samtal kring en rad olika viktiga frågor som Malmö FF själva är en del av. Malmö FF är ett av Sveriges absolut starkaste idrottsvarumärken sedan många år. Samtalet kommer att beröra såväl cirkelledare som föreningsledare på flera olika plan, allt för att inspirera och väcka tankar och idéer kring utveckling av verksamheter.

Samtalet med Niclas Carlnén kommer att handla om bland annat folkbildningsrelaterade frågor som individ- och grupputveckling, föreningsdemokrati, hållbarhet, psykisk hälsa, integration och mänskliga rättigheter. Samhällsengagemang, helt enkelt!

Träffen kommer att genomföras i SV Lundabygdens lokaler på Glimmervägen 6 i Lund.


 
Kvällens program

18.00 Samtal med Niclas Carlnén, vd Malmö FF

18.50 (Ungefärlig tid) Fika och mingel

19.20 Gruppsamtal: Information och erfarenhetsutbyte för cirkelledare

Gruppsamtal: Information och erfarenhetsutbyte för föreningsledare

20.45-21.00 Sammanfattning och avslutning

 
 
 
 

 
Anmälan

Skicka ett mejl till nils-ola.nilsson@sv.se och uppge namn på de personer som kommer delta i träffen. Uppge också om du är cirkelledare eller föreningsledare (skriv med vilken förening du representerar).

Deadline för anmälan är fredag den 20 januari.


 

Välkomna!