Tillbaka

Vårterminen blir helt digital!

Med anledning av pandemin så kommer vi under resten av vårterminen erbjuda enbart verksamhet som kan genomföras digitalt eller utomhus. Alla inomhuskurser är inställda.

Följande gäller för resten av vårterminen 2021:

Vi satsar på digitala kurser.<br/>Vi ökar utbudet av digitala kurser. Om du funderar på att göra din kurs digital, kontakta verksamhetsutvecklare Linnéa Kullenberg på linnea.kullenberg@sv.se eller 0709 34 83 02 så hjälper hon dig. Du kan också kontakta Linnéa om du funderar på att gå en digital kurs och vill veta mer om hur det fungerar för dig som deltagare.

Alla inomhuskurser är inställda<br/>Detta gäller alla vuxenkurser i alla SV:s lokaler.

Kurser utomhus får genomföras<br/>Det går bra att träffas utomhus om avstånd mellan deltagarna kan säkerställas.

Danskurser för barn är igång<br/>Dans för barn födda 2005 eller senare är igång som vanligt. Se https://styledancestudio.se/ för mer information.

Kamratcirklar bör inte träffas <br/>Vi rekommenderar alla kamrater att ställa in alla fysiska träffar som sker inomhus, oavsett vilka lokaler ni vistas i. Ni kan också komma överens om att senarelägga kursstart och börja träffas utomhus när vädret tillåter. Tänk då på att hålla 2 m avstånd från varandra även utomhus!

Höstterminen<br/>Digitala cirklar kan startas som vanligt både vår och höst. Däremot vet vi ännu inte om vi kommer kunna erbjuda fysiska kurser i höst. Besked om det kommer längre fram.