Lättläst version saknas

Funktionsrätt – verksamhet för alla

SV skapar möjligheter i tillvaron. Alla människor ska få möjlighet att utvecklas, lära sig, skapa nya intressen och vara delaktiga i samhället. Vi vill väcka nyfikenhet, förverkliga drömmar och ge verktygen för att växa. För detta behöver vi varandra - familj, släkt, vänner, personalgrupper och intresseföreningar.

Patient- och intresseföreningar

Vi samverkar med föreningar och deras medlemmar med bland annat utbildningar, cirklar och coaching. Tillsammans genomför vi föreläsningar, olika kulturprogram och utställningar.

Här kan du läsa mer om våra samverkansparter >>

Studiecirklar för vård och omsorg

Studieförbundet Vuxenskolan anordnar cirkelverksamhet på några av Malmös Dagverksamheter och på ca 60 vård-, äldre- trygghets och gruppboenden!

Med studiecirkeln som redskap och ämnen som ligger varmt om hjärtat hos de som inte längre kan bo hemma bidrar vi till en meningsfull tillvaro, skapa stunder av glädje och ger stimulans när det behövs som mest. ”Små underverk” inträffar som ger glädje i vardagen.

Kulturresan  – musikunderhållning , workshops och föreläsningar

Kulturresan grundar sig i allas rätt till att ta del av kultur och vänder sig till föreningar, ideella organisationer, mötesplatser och boende inom vård-och omsorg. Vi samarbetar med flera musiker och föreläsare.

Läs mer om Kulturresan här >>

Vill du veta mer?

Kontakta Maja Chodkiewicz för mer information: maja.c@sv.se