Lediga tjänster

 

 

Vi söker kursledare inom just ditt kunskapsområde!


Om dig

Vi söker dig som brinner för ett speciellt ämne eller område, och som inspireras av att leda en grupp och förmedla dina kunskaper vidare till andra. Att vara kursledare hos oss innebär eget ansvar och därför är det bra att du självständigt kan planera och organisera ditt arbete då du styr mycket av upplägget på egen hand. Som person vill vi gärna att du är social, positiv och engagerad.

Dina arbetsuppgifter
Vi behöver kursledare inom många områden, som tex hantverk, konst, hälsa, språk, data/IT, djur/natur/jakt, matlagning, trädgård, media/foto/film, miljö, musik/dans/teater, släktforskning, mm. Det finns stora möjligheter för dig att själv utforma din kurs när det gäller upplägg och antal träffar. Skulle du vilja hålla en föreläsning om något ämne kan det också vara intressant för oss.

Vi erbjuder dig en introduktion i din roll som kursledare. Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet sedan tidigare är meriterande, men inget krav. Att vara kursledare är utvecklande och stimulerande och går mycket bra att kombinera med ett ordinarie arbete eller studier.

Anställningsvillkor
Hos oss blir du timanställd och då merparten av våra kurser är förlagda till kvällstid är också din arbetstid vanligtvis det, men även dagtid och helger kan förekomma. Du kommer att ha stor möjlighet att själv påverka dina arbetstider.

Ersättning betalas ut efter avslutad kurs. Vi erbjuder timlön per studietimme á 45 minuter.

Övrigt
Studieförbundet Vuxenskolan är ett bildningsförbund som arbetar med studiecirklar, kurser och kulturprogram.

Är du intresserad eller har en kursidé?
Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontakta ditt lokala kontor via epost eller telefon!