Lediga jobb

”Vi söker dig som brinner för ett speciellt ämne eller område, och som inspireras av att leda en grupp och förmedla dina kunskaper vidare till andra. Att vara kursledare hos oss innebär eget ansvar och därför är det bra att du självständigt kan planera och organisera ditt arbete då du styr mycket av upplägget på egen hand. Som person vill vi gärna att du är social, positiv och engagerad."

SV Norrbotten söker kursledare inom just ditt kunskapsområde
Vi söker kursledare inom en mängd områden eftersom vi ständigt vill utveckla folkbildningen och tror på ett livslångt lärande.

Har du kunskaper inom t.ex. hantverk, konst, hälsa, språk, data/IT, djur/natur/jakt, matlagning, trädgård, media/foto/film, miljö, musik/dans/teater, släktforskning?Då skulle vi vara intresserade av att träffa dig för att höra hur vi kan samarbeta.

Vi erbjuder dig en introduktion i din roll som kursledare. Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet sedan tidigare är meriterande, men inget krav. Att vara kursledare är utvecklande och stimulerande och går mycket bra att kombinera med ett ordinarie arbete eller studier. 

Merparten av våra kurser är förlagda till kvällstid men även dagtid och helger kan förekomma. Du har stora möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Ersättning betalas ut efter avslutad kurs. Vi erbjuder timlön per studietimme á 45 minuter.

Vill du hålla en föreläsning?
Skulle du vilja hålla en föreläsning i något ämne kan det också vara intressant för oss.

Är du intresserad? Kontakta oss gärna!