MUSIK

Studieförbundet Vuxenskolan har en av landets största plattformar för musik. Tillsammans med dig utvecklar vi länets musikscen och bidrar till ett rikt kulturliv. Hos oss finns många möjligheter att utveckla ditt musikintresse! 

Erbjudanden till dig som är musiker

Du som är musiker och ansluten till SV kan ta del av en rad olika erbjudanden som syftar till att stötta er i ert arbete och engagemang.

LÄS MER

Replokaler och musikhus

Vi har replokaler och musikhus på flera platser i länet. Vi har både fullt utrustade lokaler och tomma lokaler som ni själva kan utrusta efter behov. 

LÄS MER

Pennysound Studio

Pennysound Studio är vår egna musikstudio utrustad för professionell musikproduktion. Studion ligger i centrala Örebro och vänder sig till unga vuxna som vill ta sin musik till nästa nivå. 

LÄS MER

Gitarrkurser

Gitarren sägs vara ett av världens populäraste instrument. Med bara några ackord kan du skapa stämning och gemenskap. Lär dig att spela gitarr, elgitarr och bas. 

LÄS MER

Körsång

Sverige är ett körtätt land och över en halv miljon människor sjunger i kör. Hos oss huserar Må bra-kören, under ledning av Anders Ekstrand, och Rockkören, under ledning av Inger Stähring. 

Under vårt tak finns även flertalet körer i samverkan med många av våra föreningar. Ta reda på mer om våra körer och anmäl dig redan idag. 

Vill du leda en kör?
Hör gärna av dig om du är intresserad av att leda en egen kör. 

LÄS MER