Storgatan 29 Örebro

Vi presenterar stolt och med stor glädje vårt helt egna kulturhus "29:AN" på Storgatan i Örebro. Ett hus anpassat för kreativitet och delad glädje. Här ligger vår  nya danssal, ett kök för matlagningscirklar och kurser, och vår musikstudio Pennysound Studio

DANS

Danssalen är utrustad med ett stötdämpande dansgolv i ekparkett, speglar från golv till tak, högtalare och ett otroligt ljusinsläpp från stora fönster. Vi står för trygghet, dansglädje och kreativitet. Hos oss är alla välkomna, oavsett bakgrund, ålder, dansstil eller kunskapsnivå. 

LÄS MER

KÖK OCH MATLAGNING

Vårt kök står redo för att välkomna glada matlagare, här får ni möjlighet att inspireras av varandra, sprida matglädje och smakupplevelser. Vi välkomnar kompisgänget som vill laga mat tillsammans eller dig som vill hålla en matlagningskurs. 

PENNYSOUND STUDIO

Pennysound Studio är vår egna musikstudio utrustad för professionell musikproduktion. Studion ligger i centrala Örebro med fokus på hiphop, soul och R&B och vänder sig till unga vuxna som vill ta sin musik till nästa nivå.

LÄS MER

OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

29:AN är ett hus med många möjligheter. Utöver dans, matlagning och studio arrangerar vi bland annat klassisk musiklyssning och körsång på 29:AN. Hör av dig/er om du vill delta eller arrangera verksamhet tillsammans med oss.

FÖRSLAG PÅ AKTIVITETER:

  • Workshop i dans/matlagning/studio
  • Föreläsningar
  • Minimässa
  • Vernissage


KONTAKT

Kontakta Jon Daly Skoog för aktiviteter som rör Pennysound Studio, övrig verksamhet hänvisas till Pernilla Löfquist Wedin. Du hittar kontaktuppgifter längst ner på sidan. 

Hänt på 29:AN