Tillbaka

Hållbara tillsammans #vägraskuld

Som en del av SV Skaraborg  satsning Hållbara tillsammans vill #vägraskuld bjuda in till reading av föreställningen Inte ens doften av fuktig asfalt skulle kunna få mig att känna något nu.

Var: Digitalt via zoom
När: Måndagen 13:e september kl 16:30 – 18:00
Pris: 0 kr

Boka din gratisbiljett via följande länk: http://srfa.in/J36hke3auL 

#vägraskuld är ett treårigt arvsfondsprojekt som ägs av Studieförbundet Vuxenskolan Västra Götalandsregionen, med syfte att förändra förutsättningarna för unga anhöriga.  
Projektet springer ur musikteaterföreställningen ”Inte ens doften av fuktig asfalt skulle kunna få mig att känna något nu” som handlar om hur det kan vara att vara anhörig till en syster med bipolär sjukdom. Föreställningen är skriven av projektledaren och initiativtagaren Lina Persson tillsammans med hennes storasyster Susanna samt Annie Nilsson, och är baserad på gamla dagboksanteckningar och egna upplevelser.  

Under SV Skaraborgs satsning Hållbara tillsammans bjuds ni nu in till en första reading av en omarbetad version av föreställningen med nyskriven musik komponerad av Karl Sanner . Låtar från föreställningen blandas med samtal med ungdomar från målgruppen med syftet att ge en djupare förståelse vad det innebär att vara ung och anhörig.