Lättläst version saknas
Tillbaka

Bli ambassadör!

Är det dig vi letar efter?
Studieförbunden i Helsingborg håller just nu på att storsatsa på demokratifrågor genom vårt gemensamma projekt Tillsammans. Som en del av den här satsningen vill vi lansera demokratiambassadörer - det vill säga att helsingborgare med ett intresse för demokrati och engagemang ska lyftas och ges en plattform. Tillsammans med andra får du chansen att djupdyka i det spännande ämne som demokrati är, samt såklart vara med i realiserandet av något unikt!

Bli Demokratiambassadör
En demokratiambassadör för Tillsammans innebär att du kommer att leda en så kallad cirkel, alltså en mindre grupp människor som är intresserad av samma sak som du, i det här fallet demokrati. Du blir ledaren för gruppen, vilket innebär att du får ett mindre arvode för detta, och kommer få ett demokratimaterial som ni får utforska. Naturligtvis finns det möjlighet att nischa just er cirkels innehåll efter vad just ni tycker är intressant!

Ansök som Demokratiambassadör här! 

Bli Online-ambassadör!
Att vara online-ambassadör för Tillsammans innebär att du får chansen att arbeta med vårt speciellt framtagna demokratimaterial och göra det sociala medier-vänligt. Vi vill visa helsingborgarna vilket dynamiskt ämne demokrati kan vara. Du som online-ambassadör kommer hamna i ett team av ambassadörer med kompletterande styrkor. Ni kommer, gemensamt med projektledaren för Tillsammans, djupdyka i demokratimaterialet. Sedan ges ni stor kreativ frihet i hur ni väljer att strukturera och förmedla detta. För detta arbete kommer ni att arvoderas.

Ansök som Online-ambassadör här! 

 

Läs med om projektet Tillsammans: www.tillsammanshbg.se

Uppdaterad 2017-10-13