Media & kommunikation

Drömmer du om att skriva en bok men inte riktig vet hur du ska komma igång?
Då passar den här kursen dig. Målet är att deltagarna ska få en inblick i hur en roman är uppbyggd, träna på att skriva karaktär och miljöer. Vi kommer även att gå igenom en del språkriktighet

Innehåll
Vi träffas varje vecka och kommer att gå igenom berättarkurvan, planerar egen berättelse, vi kommer att träna på att skriva börjor.
Till varje träff får deltagarna en mindre skrivuppgift att göra hemma. Uppgifterna diskuterar vi sedan i gruppen och ger då varandra respons på texterna. Att ge och ta emot respons ger en större förståelse om det egna skrivandet.

Förkunskaper
Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som har skrivit lite tidigare.

Ledaren
Åsa Hallengård är lärare och författare. Hon har skrivit feelgoodserien Antikkursen som utspelar sig i Landskrona. En hjärtevärmande och spännande berättelse bland antikviteter i Landskronamiljö.
Hennes senaste bok "Konserverad kärlek och spröda drömmar" (utgiven i maj 22) är en varm och hoppfull roman om vänskapen och kärlekens helande kraft och att det aldrig är för sent att våga börja leva. Åsa är nominerad till årets feelgood 2022.


Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 6 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland