Lediga tjänster

Studieförbundet Vuxenskolan söker engagerad administratör/ ekonomiassistent med kreativitet och eget driv.

  Hämta beskrivningen som pdf

Arbetsplatsbeskrivning
Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjlighet till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar på framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur!

Vill du också vara med och bygga ett demokratiskt samhälle? Välkommen till SV!


Kort introduktion
Till Studieförbundet Vuxenskolan Skåneland (SV Skåneland) söker vi nu en administratör/ekonomiassistent med omfattning 75 % arbetstid med placering i Kristianstad.
SV Skåneland omfattar Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi har huvudkontor i Helsingborg, Ystad och Kristianstad, men även mindre
kontor och verksamhetslokaler i flera av de övriga 27 kommunerna.
Totalt i avdelningen är vi 14 tjänstemän, ett drygt hundratal cirkelledare och en mängd kamratcirkelledare och volontärer.


Om rollen
Som administratör/ekonomiassistent kommer du att ansvara för avdelningsövergripande administration samt ekonomiuppgifter. Du kommer också att fungera som ett chefsstöd för avdelningschef och verksamhetschef. Avdelningen har lönehantering samt redovisningscentral via SV centralt, men ekonomiuppgifter mellan avdelning och redovisningscentralen samt delvis inom avdelningen kommer att ingå i rollen.


Din profil
Vi söker en administratör/ekonomiassistent som kan axla de varierande arbetsuppgifterna och ansvarsområdena, som trivs med att ta eget ansvar och har eget driv. Du kommer att utgöra en viktig roll i avdelningen och det är viktigt att du har vana vid att möta olika slags människor.
Du som person är självgående och driven. Du har en god planeringsförmåga och framförhållning och kan förhålla dig till givna tidsramar. Du är flexibel och trivs med att ta ansvar över dina egna uppgifter.

Vi söker dig som

  • Har dokumenterad ekonomiutbildning
  • Har erfarenhet av rollen som ekonomiassist
  • Har erfarenhet av att arbeta i Palette och Hogia
  • Är van vid självständigt arbete
  • Har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter
  • Kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift
  • Har körkort och tillgång till bil
  • Har erfarenhet av att upprätta strukturer och rutiner för exempelvis arkivering mm

Vi ser det dessutom som meriterande om du

  • Har erfarenhet av vårt administrativa system Gustav
  • Har kunskap om folkbildningens regelverk och system

SV värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund, ålder och livserfarenhet till tjänsten.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

För frågor om tjänsten, kontakta:
Avdelningschef Åsa Bergström | 010-173 3911 | asa.bergstrom@sv.se

Du söker tjänsten genom att skicka CV och ett personligt brev med motivering om varför du vill arbeta hos Studieförbundet Vuxenskolan.
Ansökan mailas till: asa.bergstrom@sv.se

Sista ansökningsdag är 2019-11-15. Vi gör urval och genomför intervjuer löpande.

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!

Studieförbundet Vuxenskolan, SV
Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.

 
 

Vi vill ge människor möjlighet att utvecklas!

Vi vet att alla människor, oavsett bakgrund, erfarenhet och ålder, kan utvecklas.

Att vara ledare innebär att man får möjlighet att dela med sig av sitt stora intresse och sin passion inom ett specifikt ämne tillsammans med andra.

Vi letar alltid efter nya cirkelledare, är du en av dem?

(Skapande verksamhet ex: teater, foto, matlagning, kör m.m.)

Kvalifikationer:

Du bör ha ett genuint intresse för ditt ämne och med glädje dela med dig av dina kunskaper. Du bör vara självgående, lyhörd, kreativ, engagerad och du bör även vara ordningsam då arbetet innebär viss administration. Erfarenhet av tidigare undervisning är önskvärd. 

Som ledare är det viktigt att du tänker på att alla deltagare har olika personligheter, bakgrunder och erfarenheter. Din ledarroll går ut på att stödja gruppen i arbetet kring det ämne ni valt, med det material ni valt och utifrån de erfarenheter och frågor som gruppen bär med sig.

Vi erbjuder dig:

Som ledare har du en oerhört viktig roll hos oss. Du är vårt ansikte utåt och därför satsar vi våra resurser på dig.  Hos oss får du grundläggande utbildning i att leda en cirkel/kurs.

Anställningsformen är timanställning enligt överenskommelse. 
Vi följer cirkelledaravtalet.

Brinner du för något annat ämne eller har idéer på andra studiecirklar/kurser?
Har du kunskaper att dela med dig av?

Ring oss på 010-70 30 840 eller skicka ett mail till: skaneland@sv.se