Tillbaka

Vill du arbetare som cirkelledare inom funktionsrätt?

Har du en passion för alla människors lika värde och inkludering i samhället? Vi på Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm söker kontinuerligt cirkelledare inom vårt stora verksamhetsområde funktionsrätt, där vi har  grupper av deltagare med intellektuell funktionsnedsättning, afasi eller långvarig psykisk ohälsa samt samtalsgrupper för anhöriga.

Förutom en förmåga att se alla människors potential söker vi dig som har kunskap inom bland annat musik & sång, skapande verksamhet, matlagning, hälsa/meditation/yoga och praktisk demokrati. Som person är du lyhörd, strukturerad och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare, samtidigt som du kan hantera administrativa verktyg för uppföljning och enklare rapportering. Du har en social personlighet, är flexibel, bygger relationer och har lätt att anpassa innehållet efter deltagarnas förutsättningar.

Vi erbjuder ett givande arbete och utbildningar i rollen som cirkelledare. Anställningsformen är objektsanställning per studiecirkel och antalet timmar varierar därför beroende på kursens längd och omfattning. Vi använder oss av kollektivavtal Cirkelledaravtalet. Arbetstiden är främst belagd på kvällar men även dagtider förekommer och i vissa fall helger.

Just nu har vi flera lediga tjänster som cirkelledare för kurser och aktiviteter för deltagare med intellektuell funktionsnedsättning:

Musikträffar kvällstid – här söker vi dig som sjunger och spelar akustisk gitarr och vill leda musikcirklar kvällstid.

Mötesplats på lördagar – här söker vi flera personer som vill organisera en ny mötesplats för deltagare med lindrig intellektuell funktionsnedsättning/autism på lördagar.

Mötesplats för seniorer med intellektuell funktionsnedsättning dagtid – här söker vi en till person som vill organisera en ny mötesplats för seniorer med intellektuell funktionsnedsättning på tisdagsförmiddagar.

Vi rekryterar löpande! Skicka så snart som möjligt din ansökan med CV och personligt brev där du berättar om varför du vill jobba med oss och vilka erfarenheter och kompetenser som du skulle bidra med. Tjänsterna går att kombinera.

De båda mötesplatserna sker på prov under 2023 men om finansiering finns kommer de fortsätta långsiktigt.

Skicka personligt brev och CV till sv.stockholm.funktionsratt@sv.se  

Om du har frågor ring Johanna Bergsten, verksamhetsutvecklare på telefon: 072 – 050 53 06