Tillbaka

Cirkelledare för stick- och virkkurser sökes!

Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm har en stor och prioriterad verksamhet som vänder sig mot deltagare som har erfarenhet av psykisk ohälsa med för närvarande ca 600 cirklar per år och ett 60-tal ledare som jobbar.  

 Vi söker en trygg och lugn person som kan arbeta på ett inkännande och empatiskt sätt med en grupp stick- och virk-intresserade individer. Deltagarna i den här verksamheterna har på lite olika sätt erfarenhet av psykisk ohälsa. Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm skapar i samverkan med verksamheterna meningsfulla vardagsaktiviteter för målgruppen.  

 Stick- och virkgrupperna är populära och somliga har varit med i flera år med samma cirkelledare. Men tyvärr kommer den ledaren sluta efter vårterminen. Därför söker vi en ny.  

 Arbetet är förlagt hos våra samverkanspartners. Nya Verkstan på Norrtullsgatan och Steget på S:t Eriksgatan. Alla etablerade och välfungerande verksamheter som vi har samverkat med i många år.  

Arbetstider enligt följande (kan eventuellt korrigeras något enligt önskemål/möjlighet) .  

Sommarcirkeln:
Tisdagar med start den 28 juni och pågår i 6 veckor mellan 9.30-12.30. 

 Höstcirkeln enligt följande: 
4 studietimmar är på måndagsförmiddagar 9.00-12.00 på Nya Verkstan i Stockholm. 
4 studietimmar på måndagseftermiddagen 13.00-1600. hos Föreningen IFS/Steget i Stockholm. 
4 studietimmar tisdagar 13.00-16.00 hos Föreningen IFS/Steget 

Start för höstkurserna ca mitten av augusti. 
Du blir objektanställd i kurserna som pågår terminsvis.  

 

Du som är intresserad skickar snarast ett mejl till nils.pettersson@sv.se med en väldigt kort presentation av dig själv samt kontaktuppgifter.