Tillbaka

Digital konferens om inkluderande dans och ledarskap

Det har varit två intensiva år för projektet DansVariation med massor av dansaktiviteter, innerliga möten och ett spännande utvecklingsarbete. Under onsdagen den 24 februari finns chansen att ta del av projektets erfarenheter under den digitala konferensen "Inkluderande dans och ledarskap".

Välkommen på den digitala konferensen "Inkluderande dans och ledarskap" den 24 februari! Under konferensen kommer DansVariations metod presenteras. Det kommer även att bli samtal, dansövningar och filmvisningar.

- Det blir ett fullspäckat program med spännande gäster, samtal och visningar. Är man intresserad av inkluderande dans eller hur man kan delegera ledarskapet är detta ett event man inte vill missa, säger Cecilia Tzaou, projektledare för DansVariation.

Bland gästerna finns Dance Syndrome från England, Danskompaniett Spinn, Mosaikteatern, Teaterfiket, Teater Sláva och Kultur och Kvalitet. Även Malin Anclair från Kompetenscentrum för Kultur och Hälsa gästar med en föreläsning.

Tid: Onsdagen den 24 februari, kl. 13.00-15.30
Plats: Digitalt, du får en länk till konferensen på din mejl
Pris: Konferensen är gratis
Anmälan: Läs mer och anmäl dig här!
Hemsida: www.dansvariation.se

DansVariation är inkluderande dans. Det är dans för alla. DansVariation har under 2019 till 2021 utbildat personer med intellektuell funktionsvariation att bli dansledare. DansVariation har varit finansierat av Allmänna Arvsfonden och drivs av Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm i samarbete med Teater Slava. DansVariation är ett treårigt projekt som lider mot sitt slut våren 2021. 

Foto: Martin Nauclér