Tillbaka

Vill du bli artist? Lär dig hantera media!

Nå igenom mediebruset - marknadsför dig på bästa sätt - hur hantera media och genomföra lyckade intervjuer

Nu på torsdag besöks Vuxenskolan av PR- och artistcoachen Anna Moore. Föreläsningen vänder sig till dem som vill ta ett steg vidare och nå ut till en bredare publik via media. 

Studieförbundet Vuxenskolan engagerar tusentals unga som spelar i band eller satsar på en solokarriär inom musik. Vi ordnar också regelbundet träffar och föreläsningar för personerna som repar med stöd av oss och vill in i musikbranschen. 

Föreläsningen ger insikter i hur en skapar bättre genomslagskraft i media. Deltagarna kommer att få verktyg i hur en kan hantera rollen som artist/offentlig person, råd och tips på hur en bäst förbereder sig inför intervjuer och hur en kan använda media för att förverkliga sin dröm.

Anna Moore är beteendevetare och jobbar som PR strateg och Artistcoach sedan 13 år på sitt egna bolag Moore To Be AB. Hon har över 20 års erfarenhet från musikbranschen och har arbetat på skivbolagen MCA Music, Rodeo Records och Sony Music. På det egna bolaget Moore To Be och som anställd har hon arbetat med bl a artister som Slash, Counting Crows, Emilia, Meja, Oh Laura, The Poodles, Ola, Elin Lanto och Sylvia Vrethammar.

 

 

 

Min Dröm – Min Image – Min Media

Tid: Torsdag den 6/10 kl 19.00. Fika från 18.30

Plats: Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm, Tjärhovsgatan 6, 1 tr. T-bana Medborgarplatsen

Pris: 200:- (kostnadsfritt för dig som samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan eller spelar i en grupp/ett band och som har studiecirkel hos Studieförbundet Vuxenskolan) Vid utebliven avanmälan kommer du att debiteras fullt pris.

Anmälan: stockholm@sv.se

Mer om Anna: www.mooretobe.com eller www.facebook.com/mooretobe