Jobba hos oss - bli cirkelledare

Vi söker alltid efter eldsjälar inom Stockholms län, gammal som ung, som brinner för något speciellt ämne som hen gärna vill förmedla till andra genom att jobba som cirkelledare hos oss. Att vara cirkelledare innebär inte nödvändigtvis att du måste vara proffs på ett ämne. Däremot krävs det att du har ett genuint intresse för ditt ämne och ett engagemang för att lära ut till andra.

Passar dig som gillar
• människor
• att leda en grupp utan att vara chef
• att skapa nytt
• personlig utveckling
• att ta ansvar

Vi erbjuder dig utbildning
För att du ska lyckas som cirkelledare erbjuder vi dig utbildning, där du bland annat får lära dig grundläggande kunskaper i gruppdynamik, pedagogik och konsten att leda en grupp utan att vara chef.

Vi efterlyser alltid nya ämnen och idéer
Vi har såväl estetiska kurser, språkkurser, kurser i data, surfplatta, hantverk, djur, natur, ekonomi, historia, matlagning, dans och yoga samt föreläsningar etc. Här finns allt från den allra första nybörjarkursen till fortsättning och intensivkurser. 

Om oss
Vi är Studieförbundet Vuxenskolan (SV) som i år firar 100 år som "Fria tankars hem". Vi är en del av den folkbildningsverksamhet som pågår över hela landet året om.
Vi inom SV hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin.

Kontakta oss
E-post: abc@sv.se
Telefonväxel: 08-120 55 100