Tillbaka

Josefin Nilsson är verksamhetsutvecklare i SV Ekshärad

Berätta lite om dig själv och din bakgrund, Josefin.

- Det är spännande och intressant att leda verksamheten i Ekshärad och arbeta med att stärka både folkbildning och kultur i vår kommun.

Jag är född och uppvuxen i Hagfors. Bor nu tillsammans med sambon, våra tre barn, fyra katter och en hund i Geijersholm. Mycket av vår tid spenderar vi vid vårt torp som ligger vid sjön Knon och det är där jag trivs som allra bäst.
På min fritid fördjupar jag mig i bygdens historia, vandrar i skogen, läser och skriver mycket. Jag fotograferar en hel del och målar eller skapar gärna om tid finns.

Genom åren har jag arbetat som medarbetare på Canal Digitals kundservice i Norge, frisör och make up artist i Stockholm samt restaurangbiträde i Malmö. När så småningom längtan hem till Värmland blev för stor, flyttade jag hem till Hagfors igen och arbetade en period på biblioteket innan jag började som behandlingsassistent.
Tidigare var jag tjänstledig ett år för att ägna mig åt studier på Geijerskolan. Där blev jag påmind om hur viktig folkbildningen är för vårt samhälle samt hur roligt och utvecklande lärandet är. När jobbet som verksamhetsutvecklare på SV Studieförbundet Vuxenskolan i Ekshärad dök upp tog jag chansen och här är jag nu.

Att arbeta inom SV är positivt och jag hoppas och tror att våra samarbeten tillsammans mynnar ut i nya kunskaper för både dig, mig och våra medmänniskor.