Tillbaka

Camilla Eriksson är verksamhetsutvecklare i Sunne

Berätta lite om dig själv och din bakgrund.

Innan jag började som verksamhetsutvecklare på SV Sunne - Torsby så jobbade jag som lärare i 15 år, de sista 13 åren på gymnasiet och då främst på Vård- och Omsorgsprogrammet som social omsorgslärare med Psykologi och Specialpedagogik som huvudämnen.

Under tiden jag läste till lärare arbetade jag en hel del inom vården, mestadels inom LSS. Jag hann under den tiden också med eget företag i form av en liten hundboutique.

Med bakgrund som lärare så finner jag att folkbildningen uppfyller en viktig funktion, både för samhället i stort men också för den enskilde. Att lära tillsammans, fritt och frivilligt, skapar stora möjligheter att utvecklas både för den enskilde och för grupper/föreningar, vilket gör att samhället i sin tur också utvecklas utefter samtidens behov. Samhället utvecklas när människor utvecklas och det gör man bäst när man lär av inre motivation och intresse.

Mina egna intressen kretsar kring djur och natur, jag gillar att vara utomhus (gärna i skogen) med mina hästar och hundar. Hemma på min lilla gård bedriver vi en liten hobbyverksamhet med westerninriktad träning, inridning och lektioner.

Vad är dina intressen? Vad motiverar dig? Sunne och Torsby är för mig nya områden och jag ser fram emot att vi tillsammans utvecklar folkbildningen utefter de behov som finns lokalt. Varmt välkommen att höra av dig till mig.