Språk

Vill du lära dig Franska
Denna kurs riktar sig till dig som är helt nybörjare eller kan lite o vill fräscha upp din franska igen.
Det blir mycket konversation och vi lär oss enkla fraser så att man kan ta sig fram i vardagen. Har du läst lite franska tidigare så blir detta en härlig repetition. Frankrike har alltid bjudit på fantastiska sevärdheter, mysiga caféer och fina vingårdar att besöka så anledningarna är många att resa hit.

Kursledare
Christina Franzen har varit språklärare i många år och har lång erfarenhet att lära ut och älskar att undervisa i språk och delar gärna med sig av alla erfarenheter av resande och att ha upplevt språket på plats. Hon är en social och glad person och gillar att träffa nya människor.

Kurslokalen
Adressen är Storemyrsvägen 2 Tanumshede. På ena långsidan på Tedakthuset. Lokalen är handikappanpassad.

Studiematerial
Ingår och tas fram till kursstart av cirkelledaren. Papper o penna finns på plats.

Bra att veta
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många deltagare varannan tisdag ojämna veckor och får uppgifter att öva på tills nästa träff.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900