Hälsa & välbefinnande

Vill du lära dig mer om hur just du ska äta och motionera för att må bra?

Jag kan hjälpa dig att hitta balansen mellan att motionera och äta rätt och bra kost. Kursen innehåller tips och råd, både gemensamma och individuella, så att just du kan nå dina mål. Behöver eller vill du göra en livsstilsförändring? Jag hjälper dig gärna ! Ta chansen och anmäl dig till denna kurs. Bli hälsomedveten och älska dig själv och din kropp! Jag ger dig möjligheten att förbättra din livsstil och att njuta av livet.

Kursledaren

Maria Zenovon är legitimerad dietist, har en magister i kostvetenskap, fil. kand från kost & friskvårdsprogrammet samt läst idrottsvetenskap och kostekonomi på universitetet. Sammanlagt har Mia läst 6,5 år på universitetet där allt har handlat om kost & hälsa, friskvård samt sjukvård. Hon älskar mat & njutning, att träna och att vara aktiv då det gör gott inifrån och ut. Gillar ordet balans då det gäller det mesta i livet, att hitta sin balans. Undrar ni om kursens upplägg går det bra att ringa eller maila Mia Tel: 0732-610884 e-post : dietistnu@gmail.com

Delar som kommer ingå är bland annat:

• Inkomster och utgifter
• Balans
• Träning / Motion
• Viktreglering
• Dieter

Kostnad : 950 kr / 5 tillfällen..
Friskvårdsbidraget kan betala denna kurs, även Unionen betalar ut 1200 kr/ år för kurser till sina medlemmar.

Studiematerial

Ingår och tas fram av cirkelledaren. Papper o penna finns på plats.

Bra att veta

Vi träffas varannan torsdag på Karlsgatan 14 , och studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare torsdagen 15 oktober kl 18.00 , annars flyttas kursen fram tills vi fått tillräckligt med anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel .

Med reservation för ändringar och vi följer folkhälsomyndigheternas råd.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Facebook : DietistNu

< Välkomna till en hälsosam höst