Haller och Jaller om hållbar mat - Gomorron session

Två personer i cirklar framför en bakgrund av gurkplantor och blad, med en vit linje som liknar en stadssilhuett.

Information

Välkommen till 45 minuter fyllda med inspiration och insikter om hur våra matval påverkar både planeten och vår egen hälsa.

Tillsammans utforskar vi varför hållbarhet i maten är viktig – både ur miljö- och klimatperspektiv och för vår fysiska och mentala hälsa.

Vi pratar också om varför det kan vara svårt att äta hållbart och delar enkla tips för att göra skillnad utan att det kostar skjortan.

Kom och bli klokare på mat, klimat, miljö och hälsa!


Medverkande: Henrik Haller - Miljövetare och docent på Mittuniversitetet I Östersund med fokus på hållbara och klimatsmarta matval.

Martin Jaller - Kock och utbildare med bakgrund från Eldrimner som brinner för kunskap om mat.


DROP- IN - Ingen föranmälan.



Hållbarhetssnack är en del i satsningen Klimatneutrala Östersund 2030 som har fått stöd från det strategiska innovationsprogrammet Viable Cities som finansieras av Energimyndigheten, Vinnova och Formas

Startdatum:

2025-10-17

Tid:

08:00 - 08:45

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Fre

Arrangemangsnr:

61665

Plats:

Gomorron kontor, Prästgatan 42 (ingång baksidan), Östersund

Kostnadsfri

Anmälan

Se informationstext.

Har du några frågor?

Kontakta SV Jämtlands län