Motorsågskörkort AB

Om kursen

Kursen ger dig de teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för att klara ett säkert och effektivt arbete med Motorsåg.

Kursinnehåll
Ökad kunskap leder till minskad olycksrisk. Vi träffas mycket ute i skogen och i verkstaden. Det är då man lär sig bäst. Planering av träffarna och upplägget sker vid första sammankomsten.

Material
Vi använder kurslitteratur som heter "Motorsågskörkort", som är framtaget av Skogsstyrelsen, Säker skog samt Studieförbundet Vuxenskolan.

Kursledare
Lars-Göran Svensson med många års erfarenhet av skogsbruk, samt av att leda kurser i Motorsågskörkort och Röjsågskörkort.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns även kurs ”Röjsågskörkort”

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura via epost före kursstart. I priset ingår en uppkörning. Det är viktigt att du är med på första träffen för då bokar vi de kommande träffarna gemensamt. Ta med dig din kalender.

Kursen följer Säker Skogs koncept och våra ledare är godkända enligt riktlinjer från Säker Skog. Läs mer om det här: Säker skog

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Startdatum:

2024-05-04

Tid:

10:00 - 16:00

Antal tillfällen:

8

Veckodag:

Lör

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

43387

Plats:

Hos Lennart Johansson Örnafälla 3094 28593 Markaryd

5 800 SEK

  • Kurspris

    5550 SEK

  • Materialkostnad

    250 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg