Frigörande Dans

Information


INNEHÅLL
Kroppen vill gärna röra sig och den har oändliga möjligheter! I vår vardag rör vi oss emellertid inom starkt begränsade ramar: Vi sitter framför teven, i bilen, på bussen. Vårt arbete kräver i regel inte många varierade rörelser. Därför blir vårt rörelsemönster begränsat. I den Frigörande Dansen lyssnar vi inåt och lockar fram rörelser som vi inte brukar göra. Vi blundar, eller har halvt slutna ögon för att utestänga omvärlden och koncentrerar oss på oss själva. Vi låter kroppen få utrycka de stämningar, känslor och bilder som finns inom den. Inga krav. Inga bestämda steg. Inget rätt eller fel. Vi släpper föreställningar och hämningar som hindrar kroppens ursprungliga lust att röra sig och låter musiken inspirera oss. Musik från olika kulturer och tidsåldrar.


FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

LEDARE
Minna Gustafsson

MEDTAG
Vattenflaska

ENKÄT
Du kommer i slutet av kursen att få en webbenkät via mail. Vi är tacksamma om du tar dig tid att svara på webbenkäten. Den ger oss underlag för att förbättra vår verksamhet. Tack på förhand.

VILLKOR
I samband med att du anmäler dig till denna kurs/föreläsning så godkänner du våra anmälningsvillkor och personuppgiftshantering.
LÄS MER HÄR

Startdatum:

2024-10-10

Tid:

18:30 - 19:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Tors

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

73441

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Sala Kålgårdsgatan 22 73331 Sala

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Västmanland