Skriv, yoga och meditera, Prova-på workshop

Information

Du kommer att få prova på att skriva om det som pågår i ditt liv just nu. Genom att skriva ner tankar, känslor och kroppsförnimmelser kommer du få uppleva metoden läkande skrivande. Några korta yoga- och meditationsövningar ingår också i workshopen, som inte kräver några förkunskaper.

Målgrupp
Kursen riktar sig till dig som är intresserad av att lära sig mer om att skriva sig till hälsa i kombination med yoga och meditation.

Mål
Att lära sig hur skrivandet kan vara en metod att förstå varför livet är som det är. Träna yoga och meditation som ett medel att öka sin vakenhet och koncentration.

Innehåll
Prova på att skriva, yoga och meditera efter dina förutsättningar utan krav på prestation och resultat.

Gruppstorlek
Minimum 5 personer.

Studiematerial
Material för stretchningen finns att låna, men ha lösa och lediga kläder på dig. Ta med dig penna och papper. Har du en bärbar dator, ta med den.

Om kursledaren
Leif Engström har en flerårig utbildning i yoga och meditation. Han har undervisat på ett trettiotal längre sammanhängande kurser på arbetsplatser såsom AstraZeneca, Halmstad sjukhus och Norra Älvsborgs Länssjukhus. Leif har under drygt trettio år arbetat med livsmedels- och läkemedelsforskning inriktad på kemisk, teknisk och medicinsk problemlösning. Förnärvarande går Leif en konstnärlig kandidatutbildning på HDK Valand i litterär gestaltning parallellt med utbildning till skrivterapeut.

Startdatum:

2024-09-08

Tid:

18:00 - 20:15

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Arrangemangsnr:

10746

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Energigatan 9 43437 Kungsbacka

250 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Halland