Gravidyoga

Om kursen

INNEHÅLL:
Gravidyoga hjälper dig att känna dig positiv och stark under graviditeten, samt att det förbereder kropp, sinne och själ inför förlossningen.
Genom lugna rörelser, meditation och andetaget kommer du i kontakt med din kropp och det lilla livet som växer inom dig, allt på ett säkert sätt för dig och bebisen!
Gravidyoga är också det perfekta stället för att träffa andra gravida! Du kan börja med gravidyoga när som helst under graviditeten.

FÖRKUNSKAPER:
Inga tidigare kunskaper krävs.

TID & PLATS:
Start 28 oktober 2024
Vi träffas 6 onsdagar i rad.
Floating Karlshamns lokaler

LITTERATUR/MATERIAL/UTRUSTNING:
Ta med en yogamatta, och en stor kudde eller täcke. Bekväma kläder.

OM LEDAREN:
Zarah Hagouchi är mamma, socialarbetare och har varit yogalärare i över 4 år, med fokus på kvinnohälsa. Hon berättar: Efter att jag själv gick igenom en graviditet, förlossning och blev mamma, blev det tydligt att jag vill stödja andra kvinnor under den magiska men också utmanande tiden. Därför har jag även valt att utbilda mig till doula!



BRA ATT VETA:
Det går bra att delbetala kursavgiften! Kontakta oss så hjälper vi dig eller välj delbetalning via KLARNA då du anmäler dig via webben.

ATT TÄNKA PÅ:
Din anmälan är bindande då ett startdatum finns. För mer info, läs våra avboknings- och anmälningsvillkor.
Om inget startdatum finns vid anmälan, ses din anmälan som intresseanmälan. Vi kommer kontakta dig när startdatum finns, och fråga om du fortfarande är intresserad och vill behålla din plats.

Startdatum:

2024-08-28

Tid:

18:00 - 19:15

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

44258

Plats:

Floating Karlshamn Bodekullsvägen 1 37435 Karlshamn

1 150 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Blekinge