Sensingyoga

Om kursen

Välkommen på en härlig upplevelse i Sensing Yoga på en mysig plats i Kalmar med ledare Eva Anderzén!

Inget nytt, ingen ny yogaform – bara så vi alltid varit ämnade att röra oss, rörelser som redan ligger i vår kropp och väntar på att återupptäckas. Sensing Yoga är så naturligt, mjukt och kravlöst, det innehåller inga linjeringar eller korrigeringar och är alltid på din kropps villkor.

Det är när vi rör oss på det här sättet som vi börjar nysta upp vår fascia, vi återfuktar den och gör den mjuk och följsam igen. Det här gör skillnad både fysiskt och emotionellt. Vi håller vilka vi är i våra vävnader och när vi rör oss på kroppens villkor så händer det saker. Sensing Yoga är verkligen kärlek inifrån och ut och dessa rörelser är något vi alla har inom oss. Du arbetar efter din egna nivå så denna yogaform passar både nybörjare och för dig som hållit på längre.

Upplägg:
Vi ses 5 tillfällen varannan onsdag datum: 9/9, 25/9, 9/10, 23/10, 6/11 kl.18-19. Du tar med dig din egen yogamatta.

Kursledare:
Eva Anderzén är utbildad inom Sensing Yoga och brinner för att hjälpa människor till en mer välmående och rörlig kropp. Eva har haft flera uppskattade kurser både genom Vuxenskolan och på egen hand.

Kurslokal:
Uppdateras inom kort med exakt adress. Centrala Kalmar.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart, där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Startdatum:

2024-09-11

Tid:

18:00 - 19:00

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51174

Plats:

Kalmar

850 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län