Keramik barn/förälder

Information

Ta chansen att göra något kreativt tillsammans på vår familjekurs för både barn och vuxna! Vår verkstad är mysig och välutrustad med drejskivor, ugnar och anpassade verktyg. Vi träffas 6 gånger. Tänk på att varje barn måste anmälas separat så att vi vet hur många som kommer.Se mer om detta nedan.

INNEHÅLL
Ni kommer att bli förvånade över hur mycket ni kan göra med enkla handgrepp som tumning, ringling, kavling. Det finns även goda möjligheter till att dreja. Ni kommer att få prova på olika lerkvaliteter och möjlighet att välja bland en mängd olika glasyrer.

FÖRKUNSKAP
Inga förkunskaper krävs. Vi rekommenderar att barn som deltar har fyllt 7 år. Observera att varje deltagare, även barn, måste anmälas separat. Läs "Anmälan av barn" längst ner.

KURSLEDARE
Håkan Rosén

BRA ATT VETA
Kom i oömma kläder och ta gärna med dig ett förkläde till kursen.
Du köper lera av oss för 65:-/kg. Bränning och glasyr ingår i priset. Lerkostnaden faktureras efter avslutad kurs.

ANMÄLAN AV BARN
När du anmäler dig online skall du anmäla varje deltagare separat med eget namn och personnummer. Varje barn måste alltså anmälas separat för att vi ska veta hur många som kommer. Vi kan endast garantera plats till det antal personer som anmälts, så om du glömmer att anmäla ditt barn kan det tyvärr hända att det inte finns plats.

Kurspriset gäller för en vuxen och ett barn. Om du vill anmäla fler deltagande barn per vuxen så går det bra. Vi kontaktar dig då för att meddela pris.

Startdatum:

2024-09-06

Tid:

15:30 - 17:45

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Fre

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

15089

Plats:

Lunds keramiklokal Stora Gråbrödersgatan 13 22222 Lund

2 850 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Lundabygden