Familjekurs i keramik, ojämn vecka

Information

Ta chansen att göra något kreativt tillsammans på vår familjekurs för både barn och vuxna! Vår verkstad är stor och välutrustad med drejskivor, ugnar och anpassade verktyg.

INNEHÅLL
Stor del av undervisningen är individuellt anpassad. Ni får arbeta med moment som är anpassade efter era kunskapsnivåer och förutsättningar. Det finns även goda möjligheter till att dreja. Ni kommer att få prova på olika sorters stengodslera och kan välj bland ett brett sortiment av våra Cebex glasyrer.

FÖRKUNSKAP
Inga förkunskaper behövs för att vara med på kursen.

KURSLEDARE
Jessica är keramiker med lång erfarenhet att hålla kurser i keramik. Hon har haft kurser på Studieförbundet Vuxenskolan i över 20 år och är utbildad på Östra Greviefolkhögskola och Konstfack i Stockholm.

KURSMATERIAL
Materialkostnad tillkommer med 85 kr/kg för lera och där ingår också glasyr och bränning. Faktureras efter avslutad kurs.

VIKTIG INFORMATION
Skriv gärna i meddelanderutan på hemsidan barnet/barnens namn och personnummer. Vuxna betalar 1425:- per person, barn 1245:- per person. Kom i oömma kläder och ta gärna med dig ett förkläde till kursen. Barn upp till 18 år är välkomna på denna kurs.


Startdatum:

2024-08-31

Tid:

10:30 - 12:45

Antal tillfällen:

7

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

281903

Plats:

Annelund Annelundsgatan 55 D 21444 Malmö

2 670 SEK

Fullbokat! Anmäl dig till en reservplats

Det är tyvärr fullbokat just nu men du kan anmäla dig som reserv och får då ett meddelande från SV om det blir en plats ledig

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö