Keramik, förälder/vuxen & barn

Information

Gör något kreativt tillsammans - föräldrar, morföräldrar, farföräldrar, bonusföräldrar och barn/barnbarn (från 9 år). Prova på de olika grundteknikerna kavling, tumning, ringling och drejning samt glasering av det färdiga föremålet.

BRA ATT VETA
Vi jobbar med de olika grundteknikerna vid fyra torsdagar och träffas sedan ytterligare en torsdag (prel 14/11) för att glasera våra föremål när dessa är brända.

Denna kursen är ENDAST för barn och vuxen som går tillsammans. Du behöver anmäla och skriva in uppgifterna för både dig och barnet så att ni reserverar plats för er båda. Deltagaravgiften är 700 kr per person.

Kostnad för lera tillkommer med 85 kr/kg inkl glasering och bränningar som kan betalas via Swish eller faktureras vid kursens slut. Det är ej tillåtet att ta med egen lera.

Kom i oömma kläder och ta gärna med ett eget förkläde.

FRÅGOR?
Kontakta Mia Undfors, verksamhetsutvecklare, 070-431 39 24, mia.undfors@sv.se


SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-10-03

Tid:

18:00 - 20:15

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Tors

Arrangemangsnr:

29544

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Bäckgatan 4 57141 Nässjö

700 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län