Keramik skulptur

Information

Kom och koppla av från jobb och vardagen i vår fina keramik verkstad. Vår verkstad är stor och har många bra arbetsytor, den är välutrustad med bland annat manuella och elektriska drejskivor, anpassade verktyg och nya ugnar!

INNEHÅLL OCH MÅL
Att skapa i lera är att andas, att leva just nu i närvaro. Vi bygger, ringlar, kavlar och skulpterar i stengodslera, det finns även gips, nät och papper. Vill du dreja så finns det även möjlighet till det. Huvudmaterialet är olika stengodsleror, många läckra engober samt Cebex glasyrer i vår välförsedda verkstad. Kursupplägget är anpassat till varje deltagares kunskapsnivå och förutsättningar. Möjligheterna är många och idéer flödar när vi inspirerar varandra och delar erfarenheter. Vid kursstart kartlägger varje kursdeltagare tillsammans med Christel sin önskan och vision kring kursen.

KURSLEDARE
Christel Khan är yrkesverksam konstnär, skulptör och konsthantverkare i egen ateljé sedan 1993. Utbildad på Munka Ljungby folkhögskola, HDK i Göteborg samt Kunstakademiets Designskole linjen for keramik och glas. Christel arbetar med keramisk skulptur, bronsskulptur samt oljemåleri. Är medlem i KRO, konsthantverkcentrum samt NVSK tidigare ÖSKG. Christel har ateljé, butik och bostad i Villa Sol, Förslöv på Bjärehalvön. Titta gärna in på hennes hemsida www.khan.se, eller på Instagram VillaSolart eller på Facebook.

KURSMATERIAL
Materialkostnad tillkommer med 85 kr/kg för lera och där ingår glasyr och bränning. Faktureras efter avslutad kurs.

VIKTIG INFORMATION
Kom i oömma kläder och ta gärna med dig ett förkläde till kursen.

Startdatum:

2024-09-05

Tid:

16:30 - 18:45

Antal tillfällen:

8

Veckodag:

Tors

Arrangemangsnr:

281918

Plats:

Annelund Annelundsgatan 55 D 21444 Malmö

3 095 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö