Keramik Workshop tema - Koppar & Kanna

Information

Ta tillfället och skapa dina personliga alster. Under kreativa timmar får du tips och idéer om hur du med hjälp av olika tekniker tillverkar dina alster i lera.

Här provar vi på olika tekniker med lera som att kavla, ringla, skulptera och tumma. Vi gör mönster, dekorerar, bygger och glaserar. Allt skapas i stengodslera.

Pris: 950 kronor per person.
I priset ingår 1,5 kilo lera, glasering, skröbränning och glasyrbränning. Deltagaren väljer glasyr och Ulrica glaserar och bränner. Hämtning av färdiga alster sker ca 3 veckor senare i Sävedalen.

Du bjuds också på gofika!

Från 12 år.
Plats: Kvarteret Kniven, Kyrkvägen 10, Partille. mitt emot Partille tågstation.

Ledare: Ulrica Elmberg heter jag. Lera är en stor glädje för mig och innebär ett lugn, ett fokus, en form. Med min egna tillverkning av konst- och bruksföremål vill jag inspirera andra att arbeta med lera genom att erbjuda kurser & företagsaktiviteter.
Leran var länge en hobbyverksamhet. Under åren gick jag ett flertal kurser, hyrde in mig i verkstäder och gick en ettårig keramikskola. 2010 lämnade jag den fantastiska hotellvärlden och tog ett naturligt steg att starta eget, MUNK form & fason, som idag drivs på heltid. MUNK form & fason står för form, engagemang och kreativitet.

Startdatum:

2024-09-12

Tid:

17:30 - 21:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Tors

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

54753

Plats:

Kvarteret Kniven Kyrkvägen 10 43333 Partille

950 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Göteborgsregionen Sydost