Prova på drejning!

Information

Var i nuet, skapa med dina händer och lär dig någonting nytt!

Innehåll
På den här kursen får du möjlighet att lära dig grunderna i hur man centrerar, lyfter och formar leran på drejskivan. Den här workshopen arrangeras i en liten grupp för att skapa lugn stämning och mycket handledning.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Du får välja fyra alster som glaseras och bränns i verkstaden och som du får hämta vid ett senare tillfälle.

Bra att veta
Kursen är förlagd i ändamålsenliga lokaler ca 3 km utanför Tyringe, där Mejstad Träd och Lera har en keramikverkstad med drejskivor, stort arbetsbord, avsedd yta för glasering och två keramikugnar. Keramikverkstaden ligger i ett ombyggt stall som ligger mitt i naturen långt från buller.

Ledaren
Moa Mejstad är keramiker, utbildad på Capellagården, Öland. Hon har många års erfarenhet av att leda studiecirklar i keramik. Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 3 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland

Startdatum:

2024-10-20

Tid:

10:30 - 13:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Arrangemangsnr:

603021

Plats:

Mejsatad Träd och Lera Skogsby 2502 28291 Tyringe

775 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Skåneland