Silversmide, jämn vecka

Information

Välkommen att förverkliga dina drömmar i vår stora välutrustade smedja. Här arbetar du från idéskiss till färdig produkt. Att arbeta med händerna ger skaparkraft, lust och stor tillfredsställelse! Kreativitet och handens arbete förenar ett genuint hantverk och deltagarna i gruppen.

INNEHÅLL OCH MÅL
Här kommer du att arbeta med egna projekt efter fritt val. Vi kommer att lära oss roliga tekniker för att göra ringar, armband, länkar eller kedjor. Du kommer att skissa, forma och bearbeta materialet. Vi går även igenom maskin och verktygs hantering, samt smidning, lödning, sågning och slipning. Efterhand får du sedan möjlighet att arbeta mer självständigt med individuell handledning. Kan man grunderna i hantverket, då börjar man arbeta självständigt med handledning från start.


FÖRKUNSKAPER
Kursen kräver inga förkunskaper. Som nybörjare bör man närvara de inledande kurstillfällena då vi går igenom grunderna i hantverket.

KURSLEDARE
Michelle Skagert, är guldsmed med flerårig erfarenhet av att hålla kurser i silversmide. Hon är också en erfaren ädelstensinfattare, kan alla dess knep för att få till olika enkla som spännande fattningar till era ädla stenar men även vanliga strandstenar (om det skulle vara av intresse). Hon individanpassar sig och gör kursen intressant för var och ens kompetens nivå samt erfarenhet. Michelle ser till att du får en givande kursdag oavsett nybörjare eller varit med ett tag som kursdeltagare.

VIKTIG INFORMATION
Materialkostnad tillkommer och debiteras efter kursens slut. Kursuppehåll den 3/11.

Startdatum:

2024-09-08

Tid:

16:00 - 19:00

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Sön

Arrangemangsnr:

45267

Plats:

Annelund Annelundsgatan 55 D 21444 Malmö

2 505 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö