Silversmide prova på!

Information

Kom och förverkliga dina drömmar i vår välutrustade smedja. Att arbeta med händerna ger skaparkraft, lust och stor tillfredsställelse! Kreativitet och handens arbete förenar ett genuint hantverk och deltagarna i gruppen.

INNEHÅLL
Detta är en prova på kurs där du kommer att få testa på några roliga tekniker för att göra en ring, armband, länk eller kedja. Du får även lära dig lite om maskin och verktygs hantering, samt smidning, lödning, sågning och slipning.

FÖRKUNSKAPER
Kursen kräver inga förkunskaper. Kan man grunderna i hantverket då kan du arbeta självständigt med handledning från start.

KURSLEDARE
Michelle Skagert, är guldsmed med flerårig erfarenhet av att hålla kurser i silversmide. Hon är också en erfaren ädelstensinfattare, kan alla dess knep för att få till olika enkla som spännande fattningar till era ädla stenar men även vanliga strandstenar (om det skulle vara av intresse). Hon individanpassar sig och gör kursen intressant för var och ens kompetens nivå samt erfarenhet. Michelle ser till att du får en givande kursdag oavsett nybörjare eller varit med ett tag som kursdeltagare.

VIKTIG INFORMATION
Materialkostnad tillkommer och debiteras efter kursens slut. Vi träffas på följande datum 25/11, 2/12 och den 9/12.

Startdatum:

2024-11-25

Tid:

18:00 - 20:15

Antal tillfällen:

3

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

281912

Plats:

Annelund Annelundsgatan 55 D 21444 Malmö

1 295 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö