Sommarkurs i silversmide

Information

Kom och förverkliga dina drömmar i vår stora välutrustade smedja. Här arbetar du från idéskiss till färdig produkt. Att arbeta med händerna ger skaparkraft, lust och stor tillfredsställelse! Kreativitet och handens arbete förenar ett genuint hantverk och deltagarna i gruppen.

INNEHÅLL
Här kommer du att arbeta med dina egna projekt efter fritt val. Du kommer att lära dig mängder av roliga tekniker för att göra ringar, armband, länkar eller kedjor. Vi kommer att skissa, forma och bearbeta materialet. Vi går även igenom våra maskiner och hur man hanterar våra verktyg, samt smidning, lödning, sågning och slipning.

FÖRKUNSKAPER
Kursen kräver inga förkunskaper. Deltagare som kan grunderna i hantverket kan arbeta självständigt med handledning från start.

KURSLEDARE
Michelle Skagert, är guldsmed med flerårig erfarenhet av att hålla kurser i silversmide. Hon är också en erfaren ädelstensinfattare, kan alla dess knep för att få till olika enkla som spännande fattningar till era ädla stenar men även vanliga strandstenar (om det skulle vara av intresse). Hon individanpassar sig och gör kursen intressant för var och ens kompetens nivå samt erfarenhet. Michelle ser till att du får en givande kursdag oavsett nybörjare eller varit med ett tag som kursdeltagare.

VIKTIG INFORMATION
Materialkostnaden tillkommer och debiteras efter kursens slut. Kurstillfällen är på följande datum, 3/7, 4/7 och den 5/7.

Startdatum:

2024-07-03

Tid:

11:00 - 15:30

Antal tillfällen:

3

Veckodag:

Ons Tors Fre

Arrangemangsnr:

45210

Plats:

Annelund Annelundsgatan 55 D 21444 Malmö

2 505 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö