Korvstoppning, Lär dig göra färskkorv

Information
Nu finns det möjlighet att få lära sig processen stoppa korv.Ledarna Eva och Anders har stoppat korv i många år.Anders kallröker många av deras råvaror för att de ska hålla längre. Färskkorven som ni får göra denna dagen kan stekas direkt, ni kan kallröka eller varmröka på rökeri eller hemma om ni har den utrustningen. Ni kan naturligtvis frysa den och servera vid ett senare tillfälle.
Vi kommer att vara i Långasjö bygdegård och allt material finns på plats.
Ni kommer att få med er 1 par med korvar hem, samt kunskaper för att kunna utföra detta hantverk på egen hand.
Material: Vi använder griskött.
Tiden som är avsatt är 6 timmar och ni kommer att få provsmaka det ni själva tillagat.
Ta med er en lunchlåda, förkläde
Ni kan följa parets resa till att bli självförsörjande på Instagram: husetibogesjo
Datum kommer inom kort!
All material ingår
Frågor? Petra Sundin 0704552530 eller petra.sundin@sv.seBra att veta:
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress, för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.
NOVENT25
Startdatum:
Ej fastställt
Tid:
Tid ej fastställt
Antal tillfällen:
1
Veckodag:
Lediga platser:
Arrangemangsnr:
55677
Plats:
Långasjö bygdegård, Koppekull 118, 36195 Långasjö
625 SEK
Inget datum eller startdatum passerat
Anmäl intresse för att deltagande eller önskemål om framtida datum. Ange önskemål i meddelande vid bokning