Engelska B1, Let´s speak English

Information

Detta är ingen traditionell språkkurs! Här lägger vi fokus på att tala språket, eller du som vill fräscha upp din vardags engelska. Du får lära dig fraser i olika vardagssituationer, eller som du har användning för på till exempel dina resor.

INNEHÅLL OCH MÅL
Vi diskuterar i par och tränar interaktivt om olika situationer som kan uppstå i vardagen. Vi öva dialoger som vi repeterar under hela kursens gång. Under kursen kommer vi också ta tillfället i akt att prata om England och dess kultur. Vi fokuserar mycket på det lustfyllda i lärandet.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs passar dig som har läst engelska i minst fem terminer (100 studietimmar) eller har motsvarande kunskaper i det engelska språket.

KURSLEDARE>/b>
Margareta har varit lärare i engelska och har studerat det engelska språket och litteratur vid Lunds universitet. Har under många år bott utlandet. I Aten drev hon sitt eget språkinstitut där man undervisades i engelska på alla nivåer. Margareta har även bott i London, där hon arbetade som guide. Hon älskar denna stad som hela tiden förnyar sig och där finns verkligen allt för alla smaker.

KURSLITTERATUR
Kursledarens egna material.

VIKTIG INFORMATION
Vi träffas på följande dagar 10/9, 1/10, 22/10, 12/11, 3/12.


Startdatum:

2024-09-10

Tid:

11:00 - 12:30

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

281915

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Grynbodgatan 20 21133 Malmö

1 145 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö