Franska lätt konversation A2 digitalt

Information

I denna kurs ligger dialogen i fokus för att du ska få självförtroende och vanan att prata. Vi varvar konversation med grammatik. Målet är att du ska aktiveras genom kända ämnen och övningar som väcker diskussion. Det kommer att finnas utrymme för att prata om intressen, erfarenheter och kulturella företeelser. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen.

Förkunskapskrav
För dig som förstår huvuddragen i tydligt standardspråk. Du kan kommunicera på ett enkelt sätt om din samtalspartner talar långsamt och tydligt. Du har grundläggande grammatik.

Kurslitteratur
Ledaren tillhandahåller material.
Om ni önskar bok kan ni prata om detta vid första kurstillfället.
Beslutar ni er för att inhandla böcker så ingår dessa inte i kursavgiften.

Kursledare
Julien Combes. Julien är en engagerad fransklärare som kommer från Lyon. Med över 13 års erfarenhet av undervisning har han utvecklat bred kompetens inom att planera och genomföra effektiva lektioner, samt att skapa en stimulerande och inkluderande klassrumsupplevelse. Han föredrar en kommunikativ och interkulturell metodik.

Kurslokalen
Distans - kursen är online i webbverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.
Vi erbjuder kostnadsfri delbetalning, kontakta oss för mer information!

Startdatum:

2024-09-17

Tid:

19:15 - 20:45

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

10422

Plats:

Distans

1 390 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Göteborg