Franska nybörjare

Information

Detta är en nybörjarkurs i franska där du får lära dig det franska språket ifrån början. Kursen vänder sig till dig som inte tidigare har studerat franska. Eller så har du kanske gjort det tidigare på en grundläggande nivå men vill nu börja om från början igen.

INNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata. Ni kommer också att titta på grammatiken, uttal och vad som är nödvändiga för att få en förståelse för de grundläggande begreppen. Under kursen kommer ni också att ta tillfället i akt att få veta mer om Frankrike och dess kultur. Efter kursen kommer du att kunna använda ett antal olika fraser för att på ett enkelt sätt kunna beskriva olika situationer som du kan hamnar i.

FÖRKUNSKAP
Inga tidigare kunskaper i franska behövs.

KURSLEDARE
Anne kommer från Frankrike. Ett land som Frankrike har ett rikt kulturutbud, en fantastiks historia. Inte att förglömma mat, konst, musik och litteratur. Hos oss håller Anne i allt från nybörjarkurser till konversationskurser. Som ledare och tolk har hon många års erfarenhet att arbeta med människor. I hennes utbildning ingår tre års ämnesmetodiska och pedagogiska studier på Universitetet Sorbonne i Paris.

KURSLITTERATUR
Franska 1 av Gunilla Ericsson och Agnet Rehder. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps.


Startdatum:

2024-09-18

Tid:

19:15 - 20:45

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

281891

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Grynbodgatan 20 21133 Malmö

1 595 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö