Bli en bättre trädgårdsfotograf

Information

S:ta Ragnhilds trädgårdsförening, Studieförbundet Vuxenskolan och Riksförbundet Svensk Trädgård bjuder in till en studiecirkel på distans under ledning av fotograf och konstnär Lena Granefelt. Vi kommer att arbeta med att gestalta naturen och trädgårdens mångfald. Skönheten i en blomknopp, upptäckten av en siktlinje, en växtkomposition som berör, bilden av växtkraft. Är det något här som karaktäriserar Trädgårdsmästaren själv? Kan en bild öka vår kunskap om vikten av biologisk mångfald?

Under tre tisdagar, 20/8, 3/9 och den 10/9, träffas vi via internet (zoom) kl 18.00-21.00 med 15 min paus och arbetar med våra gamla och nya trädgårdsfotografier.

Du bör ha grundläggande teknisk kunskap om fotografering och en systemkamera. Konstruktiv kritik och samtal kring dina och andras bilder utgör en viktig del. Fotografera i veckorna. Lena berättar om sitt arbete och ger oss vägledning i vår egen utveckling i att se och gestalta.

Lena Granefelt har utmärkt sig som trädgårdsfotograf i ett stort antal böcker och utställningar, mer om henne finns här: https://lenagranefelt.com


Max 15 deltagare, först till kvarn. Pris 3 500 kr 500 kr rabatt till dig som är medlem i trädgårdsförening som är ansluten till Riksförbundet Svensk Trädgård. Obs att rabatten dras av när vi skickar ut fakturor.

För mer information kontakta: ola.bixo@sv.se

Startdatum:

2024-08-20

Tid:

18:00 - 21:00

Antal tillfällen:

3

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

42530

Plats:

Distans

3 500 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Östergötland