Bokashi - ät din jord!
Information
Ät din jord!Lär dig göra egen näringsrik jord och gödsel av dina matrester och trädgårdsavfall.
Bokashi är en japansk metod som med hjälp av effektiva mikroorganismer fermenterar ditt matavfall och ger planteringsfärdig jord på 4-6 veckor.
Vi kommer att följas åt för att du ska få stöd och kunna ställa frågor under processens gång.
Tips om bokashihink och strö ges vid första kurstillfället.
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 4 tillfällen, OBS varannan vecka, då de olika stegen behöver två veckor emellan träffarna.
29 mars
12 april
26 april
10 maj
Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.
Kursledare
Hyun Chung Kim har en master i arkitektur och stort intresse för giftfritt, ätbart odlande.
Vinnare av "idéträdgård 2023" på Nordiska trädgårdar.
Kurslokalen
Redbergsskolan ligger på Örngatan 6 vid Redbergsplatsen.
Lokalen är tillgänglighetsanpassad. Hiss finns.
Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan.
Kallelse skickas ca 2-4 veckor innan kursstart till den e-postadress som du angett. Väljer du Klarnabetalning skickas kallelsen direkt. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.
Vi erbjuder kostnadsfri delbetalning, kontakta oss för mer information!
Startdatum:
2025-03-29
Tid:
13:00 - 14:30
Antal tillfällen:
4
Veckodag:
Lör
Lediga platser:
Arrangemangsnr:
10812
Plats:
Redbergsskolan, Örngatan 6, 41667 Göteborg
780 SEK