Media & kommunikation

De digitala skrivkurser vi höll under sommaren 2020 väckte stort intresse och det är därför extra roligt att vi nu kan erbjuda en fördjupningskurs i kreativt skrivande.
Att under pandemin ägna sig åt något kreativt tror vi är särskilt viktigt och att skriva är inte bara kreativt, studier visar att det även är hälsofrämjande och ger återhämtning.
Vi ger tillsammans med journalisten och författaren Ulrika Nandra en skrivkurs online med målet att skapa vila och glädje genom kreativitet.
Efter ett beprövat koncept ges deltagarna berättartekniska verktyg, roliga skrivövningar och personlig textrespons. Kursen vänder sig till dig som kanske tidigare gått en skrivarkurs, eller skriver en del och nu vill utveckla ditt skrivande.

För att genomföra kursen behöver du tillgång till laptop och internetuppkoppling.

Bra att veta:
* Detta är en distanskurs som hålls online.
* Vi skickar kallelse/faktura via e-post inför kursstarten.
Om kursledaren;
Ulrika Nandra, journalist och författare.
"Jag har i över 20 år arbetat som journalist för tv, tidning och radio på Sveriges största nyhetsredaktioner som reporter och programledare. Jag har även frilansat för svenska medier från New York och Bombay, och under ett halvår arbetade jag på sydafrikanska SABC i Kapstaden. Utöver min journalistutbildning har jag en fil.kand i freds- och konfliktforskning, och nu studerar jag praktisk filosofi vid Göteborgs universitet.
Jag har skrivit tre böcker i genren facklitteratur och i mars i år kom min första roman på Bonniers förlag.
Att hålla skrivkurser är bland det roligaste jag vet och jag har hållit kurser i så vitt skilda sammanhang som fängelser, vingård, skolor och i traditionell fortbildningsverksamhet. Hoppas vi ses!"