Tillbaka

Nya kurser i improvisationsteater!

Kulturgrytan i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan startar kurser i improvisationsteater på Konstkollektivet i Mölndal!
Har du drömmar om att stå på scen? Vill du utveckla skådespelaren inom dig och lära dig om improvisationsteater? Vill du på ett spännande och roligt sätt lära känna nya människor?
Då är detta kursen för dig! I denna kurs kommer vi att arbeta med att jobba ihop sig som ensemble (grupp), hur man kan visa olika känslor och karaktärer, att våga stå på scen och att sätta ihop en föreställning i stunden. Om gruppen så önskar avslutas kursen med improviserad föreställning inför publik.

VAD ÄR IMPROVISATIONSTEATER?
Improvisationsteater är teater utan manus och är en av de mest växande scenkonsterna i Sverige just nu. Skådespelarna går upp på scenen och skapar scener direkt i stunden med publikens förslag som grund. Kom och lär dig grunderna i impro: Fantasi, samarbete och att säga ja till dina och dina med improvisatörerna idéer. Lär dig att använda din kropp, röst och fantasi tillsammans i en härligt positiv och tillåtande miljö.
Improvisationsteatern har många fördelar och kan hjälpa dig både i att få bättre självförtroende samt lära dig läsa social situationer så kom och lär dig improns grunder men framförallt ha väldigt roligt tillsammans. Skratt och gemenskap för hela slanten!

Kurserna kommer att hållas måndagar, start 14 oktober - 11 november och är 5 gånger.

Kursen hålls för tre olika ålderskategorier, klicka för att läsa mer:
Improvisationsteater för barn 9-12 år
Improvisationsteater för unga 13-17år
Introduktionskurs i Improvisationsteater

Plats: Konstkollektivet, Pixbovägen 5, 431 34 Mölndal

Anmäl dig direkt här på hemsidan eller till: info@kulturgrytan.se
Har du några övriga frågor eller liknande kontakta gärna Kulturgrytan på: info@kulturgrytan.se