Välkommen till SV Gävleborg!

Här finns vi i Gävleborg!

Vi har öppet!

Våra kontor är nu öppna för besök och verksamhet och vi kan återigen träffas på plats, för studiecirklar, kulturarrangemang, föreläsningar och möten. De nya erfarenheter och kunskap vi fått under pandemin har vi med oss i arbetet: att fortsätta visa hänsyn och vara rädda om varandra när vi träffas, att vara flexibla och att även fortsättningsvis hitta alternativa sätt att mötas inomhus, utomhus och i digitala rum.

Du är välkommen att besöka oss när du är frisk. Vi håller avstånd till varandra när vi möts, och vi fortsätter att tvätta händerna noga.

Se våra öppettider och hitta kontaktuppgifter till alla medarbetare här:

Välkommen till oss!

Psykiatriveckan Gävleborg 2021

Vi uppmärksammar Världsdagen för psykisk hälsa i en hel vecka 4-10 oktober, med arrangemang runt om i Gävleborgs län och livesändningar på Facebook
Psykiatriveckan Gävleborg 2021 arrangeras av Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg, Föreningsnätverket för psykisk hälsa Gävleborg, Svenska Kyrkan, Gävle kommun, Bollnäs kommun, Hudiksvalls kommun och Region Gävleborg.
Programmet är uppdaterat!

Se programmet här

Välkommen till Mitt Val

Vårt samhälle ska vara tillgängligt för alla. Det är viktigt för att demokratin ska fungera bra.

Därför har Studieförbundet Vuxenskolan skapat olika aktiviteter för personer med intellektuell funktionsnedsättning om att rösta, om de olika valen i Sverige och om att säga sin åsikt.

Mitt Val

Våra projekt

Studieförbundet Vuxenskolan driver egna lokala projekt, och ingår även i olika samarbeten med andra organisationer och verksamheter inom kultur- och folkbildningsområdet i vårt län.

Våra projekt

Vårt uppdrag finns i hela landet, varje dag

Studieförbundet Vuxenskolan finns för bildning, kultur och lokal utveckling i hela landet. På många orter är studieförbunden de enda aktörerna som erbjuder fritt och frivilligt lärande och stöd till det lokala civilsamhället. Trots en väletablerad verksamhet i hela landet har det under det senaste året stötts på utmaningar, inte minst på grund av pandemins effekter på samhället men också i den kritik mot studieförbunden som lyfts i debatten.

Läs mer här

Kurser som startar snart

 • Dominikansk Bachata HT-21 GÄVLE

  Ort Gävle
  Pris 750 Kr
  Start 2021-09-19
  Läs mer
 • Konsert: Breda Gatan

  Ort Gävle
  Pris 0 Kr
  Start 2021-09-19
  Läs mer
 • Guidad stadsvandring i Hudiksvall

  Ort Hudiksvall
  Pris 125 Kr
  Start 2021-09-19
  Läs mer
 • Kurs i björnstängsel för biodlare

  Ort Gävle
  Pris 0 Kr
  Start 2021-09-19
  Läs mer
 • Mindset - syjunta handarbete

  Ort Bollnäs
  Pris 0 Kr
  Start 2021-09-20
  Läs mer
 • Mindset - Målarcirkel

  Ort Bollnäs
  Pris 0 Kr
  Start 2021-09-20
  Läs mer