Välkommen till SV Dalarna

Se aktuella arrangemang och inbjudningar - följ oss på Facebook

SV Dalarna på Facebook

Välkommen till SV Dalarna

Hitta din lokala kontakt.

Se våra lokala kontor här

Kurser hos SV Dalarna

 • Meditation och samtal

  Ort Vansbro
  Pris 850 Kr
  Läs mer
 • Meditation och samtal

  Ort Vansbro
  Pris 850 Kr
  Start 2022-01-10
  Läs mer
 • Kurs i Martinus kosmologi

  Ort Borlänge
  Pris 575 Kr
  Start 2022-03-12
  Läs mer
 • Foto: Grundkurs i fotografi

  Ort Falun
  Pris 1300 Kr
  Start 2022-02-09
  Läs mer
 • Quiltning/Lappteknik fortsättning Avesta

  Ort Krylbo
  Pris 0 Kr
  Start 2022-01-26
  Läs mer
 • Föreläsning: Kost för att må bra hela livet med Kerstin Brisma (för SPF medlemmar i Dalarna)

  Ort Distans
  Pris 0 Kr
  Start 2022-02-15
  Läs mer

Aktuellt

Nu kan vi träffas fysiskt!

Det innebär bland annat att fler personer tillåts att delta i allmänna och offentliga sammankomster, så som studiecirklar och folkbildningsverksamhet. Fortsatt gäller de allmänna råden kring att stanna hemma och testa sig vid symtom på covid-19, hålla avstånd till andra och undvika miljöer med trängsel.

Vi öppnar nu försiktigt upp verksamhet med fysiska träffar i samma takt som pandemirestriktionerna avvecklas.

I vissa fall behöver vi begränsa exempelvis antalet deltagare i gruppen till lokalens storlek. Vi hoppas på förståelse och god samarbetsvilja för att kunna genomföra verksamheten så smittsäkert som möjligt.

 

 

Vi fortsätter även att erbjuda digitala lösningar att mötas!

Vi fortsätter att genomföra digitala träffar för er som önskar det. Dessutom erbjuder vi stöd åt föreningar och organisationer så att deras medlemmar kan fortsätta att träffas digitalt och bedriva sin verksamhet. Hos oss finns också kultur på distans.

Gå en distanskurs hemifrån eller starta en egen distanscirkel! 

Du kan välja mellan en mängd olika ämnen och områden. Vi erbjuder dig som är nyfiken på att hålla ditala träffar flera olika utbildningar i den tekniken. Kontakta oss 0243-820 80 eller dalarna@sv.se

Du som är deltagare har tillgång till alla kurser och föreläsningar som erbjuds av Studieförbundet Vuxenskolaner i hela landet att välja på nu när avstånden och geografin inte begränsar urvalet. Läs mer här på vår hemsida vad som är på gång. 

 

Välkomna till oss!

Lättläst text

UPPDATERING 2022-01-12

Utifrån de senaste restriktionerna bedömer vi att vi kan fortsätter med så väl fysiska som digitala studiecirklar och kurser. Anpassningar görs beroende på ämne, lokal och målgrupp. Kolla vad som gäller på din lokala SV-avdelning.

Vi tar gemensamt ansvar för att minska smittspridning och håller oss hemma vid symptom. Vi håller avstånd i offentliga miljöer och när du är i våra lokaler möjliggör vi avstånd i mötesrummen, vid toaletterna och kring fikat.

De vuxna personer som ännu inte har vaccinerat sig, bör hålla avstånd till andra när det är möjligt, detta är särskilt viktigt när det gäller kontakten med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Det är var och ens skyldighet att förhindra spridning av smittsamma sjukdomar och att vidta åtgärder för att skydda andra mot smittrisk.

Vi ser fram emot att träffa dig igen!